DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Ir vajadzīga liela sirds, lai palīdzētu veidot mazos prātus…

Ir vajadzīga liela sirds, lai palīdzētu veidot mazos prātus…

 

7.oktobrī Daugavpils Vienības namā uz svinīgo pasākumu, kurš bija veltīts Starptautiskajai Skolotāju dienai, pulcējās Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu administrācija, pedagogi un viesi, lai teiktu PALDIES ikvienam patiesi sava darba entuziastam, katram pedagogam, kurš ar lielu atdevi ir veicis savus pienākumus. Šī svinīgā pēcpusdiena bija veltīta skolotājiem, kuri katru dienu sniedz bērniem ne tikai zināšanas, bet arī iedvesmu, dzīves prasmes un prieku.

Patiess prieks par mūsu skolas skolotājiem, kuri, īstenojot 2023./2024. mācību gada prioritātes, konkursā “Pedagoģiskās meistarības balva 2024” iekļuva nominantu sastāvā. Nominācijā “Digitālo resursu izmantošana mācību procesa efektivitātei” uzvaras laurus plūca Anželika Anufrijeva un Ērika Lauska; nominācijā “Izglītojamo snieguma vērtēšanas sistēmas pilnveidošana katra izglītojamā izaugsmei” – skolotāja un direktores vietniece Svetlana Zenova un pirmsskolas skolotāja Solvita Utāne; nominācijā “Pedagogu profesionālo kompetenču pilnveide labbūtības veicināšanai izglītības iestādē” – izglītības psiholoģe Ludmila Budreviča, skolotāja Jūlija Vaikule, pirmsskolas metodiķe Mudīte Ozola. Pedagogi  saņēma Izglītības pārvaldes Goda rakstus un pārsteiguma dāvanas.

Īpaši tika sumināti pedagogi, kuri skolai ir veltījuši visu savu mūžu. Ar aizkustinājuma asarām un aplausu pavadītas balvas nominācijā “Mūža aicinājums” saņēma mūsu ilggadējās skolotājas Veronika Saveļjeva un Irina Starovoytova.

Šajā dienā apsveikumus saņēma arī konkursa “Daugavpils Jaunais skolotājs 2024” laureāti, kuri izglītības iestādē strādā no 1-5 gadiem: skolotāja Marina Mačione, Jūlija Hucka un Marina Bonka.

Priecājamies, ka mūsu Draudzīgā aicinājuma vidusskolas kolektīvam šogad pievienojušās jaukas un jaunas skolotājas: Anastasija Baranovska, Ilze Baika, Elizabete Kubecka un Olga Muļukova.

Lepojamies ar mūsu skolotāju panākumiem un novēlam daudz radošu ideju, enerģiju un iedvesmu jauniem izaicinājumiem.

Informāciju sagatavoja: direktores vietniece Zigrīda Panfilova