DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Sadarbības pasākums ar Daugavpils Universitāti Erasmus+ ietvaros

Sadarbībā ar Daugavpils Universitāti Erasmus+ projekta “Blended Intensive Programme “Competences of a healthy lifestyle of future teachers for sustainable development”” ietvaros šī gada 7.oktobrī skolā (Aveņu ielā 40) ieradās studenti  vērot stundas un pārņemt pieredzi sporta, fizikas un sākumskolas posma dabaszinību jomā.

Sporta skolotāja Aleksandra Visocka stundu vēroja 7 studenti un 2 docētāji no Veliko Tirnavas Universitātes (Bulgārija). Fizikas skolotājas Aļonas Proščenko stundu vēroja 5 studenti no Klaipēdas Universitātes,  1 Kenijas un  1 Turcijas Erasmus+ students. Sākumskolas dabaszinību stundu vadīja Karīna Gomola, ko vēroja 6 studenti un 2 docētāji no Bjala Podļaskas Universitātes (Polija).

Pēc stundu vērošanas skolas direktore Kristīna Ivancova iepazīstināja studentus ar skolas vēsturi, vērtībām un stratēģiskajiem virzieniem.

Nobeigumā docētāji un studenti atzina, ka skolā strādā zinoši un profesionāli skolotāji, ir redzama sistēmiska un individuālā pieeja mācību procesa īstenošanā.

Informāciju sagatavoja: DDAV direktore K.Ivancova