DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

“Varam, mākam, spējam!”

Š.g. 7. februārī BJC “Jaunībā” tika organizēts pasākums 3.klases skolēniem “Varam, mākam, spējam!”, kura mērķis bija popularizēt veselīgu un ilgtspējīgu dzīvesveidu.

Šajā pasākumā piedalījās 10 komandas no pilsētas skolām. Mūsu skolu pārstāvēja  3.klases skolēni: Vadims Jurčs (3.a), Kirils Vanagelis (3.b), Nikita Jakimovs (3.c), Matvejs Markelovs (3.c) un Marija Šarapa (3.c). Pasākuma laikā skolēni iesaistījās sportiskos, deju un citos izaicinājumos, liekot lietā savas prasmes, radošo domāšanu un atjautību.

Skolēni varēja izmēģināt savus spēkus 3 dažādos izaicinājumos. Sākumā bērni piedalījās  darbnīcā “Protam konstruēt!”, kurā viņiem vajadzēja izveidot figūru no dotajām detaļām. Pēc tam skolēni spēlēja spēli “Spējam atpazīt”, meklējot figūras pēc zīmējumiem. Tas bija līdzīgs orientēšanai, jo katru atrastu figūru vajadzēja atzīmēt ar čipu.  3.izaicinājumā “Spējam būt aktieri” skolēni iesaistījās dažādās kopīgajās spēlēs un paši izveidoja lomu spēli pēc piedāvātā zīmējuma.

Pasākums skolēniem ļoti patika, jo paplašināja viņu pieredzi tehnoloģiju, veselības un fiziskās aktivitātes jomā. Mūsu skolēni strādāja draudzīgi, palīdzēja un atbalstīja viens otru un uzvarēja nominācijā “Saliedētākā komanda”.

Sagatavoja 3.c klases audzinātāja Viktorija Mikuļina