DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Pavasara modes skate

Viena no pavasara pazīmēm ir ziemas apģērba nomaiņa uz kaut ko vieglāku, plānāku un spilgtāku. Par šo tēmu mēs arī nolēmām parunāt ar mūsu grupas Nr. 7 ”Bezdelīga” (Raipoles 8) bērniem. Jau grupā, izgatavojot savām rokām cepures, kļuva skaidrs, ka šī nodarbe viņus ieinteresēja. Tāpēc tika nolemts piesaistīt vecākus un no daudzveidīgiem materiāliem izgatavot pie cepurēm arī tērpus. Vecāku aktivitāte un iesaiste bija lieliska. Katram bērnam tapa individuāls un kreatīvs tērps, tāpēc nolēmām organizēt modes skati.

Sadarbībā ar mūzikas skolotāju Veroniku tika organizēts pasākums, uz kuru par skatītājiem tika aicināti kaimiņu grupas “Gulbītis ” bērni. Katram skates dalībniekam bija dota iespēja ne tikai demonstrēt savu tērpu, bet arī pastāstīt par to. Ļoti daudzi izvēlējas uztaisīt pasaku un multfilmu personāžu tērpus, tāpēc skatītājiem bija interesanti visu vērot.  

Pateicamies grupas bērnu vecākiem par atsaucību, darinot kopā ar saviem bērniem daudzveidīgus tērpus, un mūsu ciemiņiem – skatītājiem.

Informāciju sagatavoja I.Kovaļonoka, grupas “Bezdelīga” pirmsskolas izglītības skolotāja