DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

“Dari kā mēs, dari kopā ar mums, dari labāk par mums”

Kad rudens ar savu tumšo laiku uzvēdī skumjas, ir pēdējais laiks dzīvi padarīt krāšņāku. Vieni biežāk iededzina sveces, citi gatavo tērpus un greb ķirbjus, lai izpriecātos un jokotos helovīna pasākumos. Vēl citi aicina draugus kopā, lai jautri pavadītu laiku.

Tieši tā arī rīkojās Mūsu skolā. 2022.gada 31. oktobrī 2.-3. klašu skolēni kopā ar vecākiem piedalījās  sporta pasākumā “Dari kā mēs, dari kopā ar mums, dari labāk par mums”. Četras komandas sacentās ripinot, metot, nesot, liekot un apļojot. Katrs juta līdzi savējiem un  neskauda citus. Kādam labāk veicās mest, citam ripināt, vēl kādam apļot. Šajā pasākumā zaudētāju nebija, jo tur, kur ir jautri, tur arī uzvara.

Pasākuma izskaņā visi dalībnieki saņēma balvas, mielojās ar kliņģeri, pavadīja laiku priecīgās sarunās un vienojās par nākamo pasākumu. Lai dzīvo kustība, sports un veselīgs dzīves veids!

Paldies jums, mīļie vecāki, par atbalstu un aktīvu kopā būšanu kopā ar bērniem. Mēs ļoti ceram, ka šādi mums izdevās aizbiedēt visas slimības. Lai dzīvo veselība!

Spēku un izturību sporta skolotājiem, organizējot jaunas sportiskās aktivitātes.

Paldies Skolēnu parlamentam par interesanta un jautra pasākuma organizēšanu!

Sagatavoja Sandra Vaitkeviča, 3.a klases audzinātāja