DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Informācija par ēdināšanas pakalpojumu

No 01.03.2024 Daugavpils pašvaldības mācību iestādēs ēdināšanas distances līgumus ir iespējams noslēgt platformā Mily.lv. Platforma ļauj vienkāršā veidā noslēgt distances līgumu ar ēdinātāju, norēķināties par pakalpojumiem automatizētā veidā.

Vispārīgu informāciju par Platformas darbību var aplūkot šajā video: https://youtu.be/dq3jhNL60SE

 

KAS JĀZINA?

  • Līgums par ēdināšanu tiek slēgts un jebkurā brīdī pārtraukts Platformā Mily.
  • Norēķini tiek veikti automātiski caur Mily ģimenes konta e-naudas maciņu. Ir jāpapildina e-naudas maciņš, un maksa par ēdināšanu tiek automātiski paņemta no e-naudas maciņa uzreiz pēc ēdienreizes (ja vien nav pieteikts kavējums). E-naudas maciņā var ērti sekot līdzi maksājumiem un nepieciešamības gadījumā tos apstrīdēt. Plašāka informācija par e-naudas maciņu un norēķiniem ir šeit: https://mily.lv/faq/17
  • Kavējums, lai atceltu ēdināšanu, jāpiesaka e-klasē līdz tekošās dienas plkst. 8:30. E-klase un Mily.lv platformas savā starpā ir saistītas. Ja vecākiem nepieciešams pieteikt skolēna kavējumu un atteikties no ēdināšanas uz kādu laiku, viņi var  to darīt uzreiz e-klasē, ieliekot punktiņu pie frāzes “nav vajadzīga ēdināšana”.
  • QR kodu izmantošana skolas ēdnīcā – skolēniem, kuriem ir parakstīts Mily.lv distances līgums vai arī ir brīvpusdienu statuss, sākot ar 5.klasi ir jādodas uz ēdnīcu ar personīgo QR kodu. QR kods skolēnam tiek nosūtīts kopā ar parakstīto ēdināšanas līgumu, kā arī vienmēr pieejams Mily.lv platformas kontā. Brīvpusdienotāji savu QR kodu tāpat var atrast savā ģimenes kontā pie bērna uzreiz pēc tam, kad bērns (kā izglītojamais) ir pievienots kontam. Vairāk informācijas par QR kodu: https://mily.lv/faq/22
  • Ja bērnam pienākas brīvpusdienas, tad obligāti ir jāpiereģistrējas platformā Mily.lv un jāpievieno bērns (distances līgumu var neslēgt).

 

VIDEO PAMĀCĪBA: Kā veikt reģistrāciju, pievienot bērnu un noslēgt distances līgumu

Ja vēlaties pieteikt bērnu ēdināšanai, tad ir jādodas uz https://mily.lv , jāizveido ģimenes konts, jāpievieno tam izglītojamais un jānoslēdz distances līgums, atbilstoši šai instrukcijai:

Latviešu valodā : https://youtu.be/EeYnciQHwj8?si=O2J2uEZMmBkZET0f  

English tutorial: https://youtu.be/p1xpdQXTRFk?si=ulFFl9H8f_iPAlWp

На русском: https://youtu.be/g1O46ae3WGk?si=YU2qzvZY7DY_zboB

 

Tehnisku problēmu vai neskaidrību gadījumā var sazināties ar Mily.lv atbalstu: atbalsts@mily.lv

Jautājumos par distances līguma noteikumiem var sazināties ar SIA Latgales OPTIMA: latgoptima@inbox.lv