DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

“Ziedu laiks” Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolā

Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas 12.d klases skolēniem šī gada 10. maijā notika visskaistākie svētki – Ziedu laiks. Aplausiem skanot, lepni, skaistās kleitās un uzvalkos ģērbti, skolas zālē, laimīgi smaidot, ienāca mūsu absolventi kopā ar klases audzinātāju Oksanu Staņeviču. Skolēnus uzrunāja skolas direktore Kristīna Ivancova.Ar skaistiem dzejoļiem, dziesmām un dejām viņus apsveica arī skolas parlaments, 1.d, 4.d un 11.d klases skolēni, pulciņu audzēkņi.

Sirsnīgus vārdus saviem audzēkņiem teica klases audzinātāja Oksana Staņeviča. Par katru no viņiem skolotājai bija ko interesantu pateikt. Prezentējot skolas fotogrāfijas, kopā atcerējās vidusskolas spilgtākos momentus. Skolēni saņēma daudz sirsnīgu novēlējumu turpmākajam dzīves ceļam, kas viņiem šobrīd ir ļoti nepieciešams – priekšā būs eksāmeni, jaunas tikšanās, atklājumi, jaunā, lielā dzīve.

Paldies svētku organizatoriem, noformētājiem, izglītojamo vecākiem un visiem, kas bija atnākuši uz šiem svētkiem!

Mīļie 12.d klases skolēni! Novēlam Jums nekad nepalikt pieticības malā, vienmēr censties izvirzīt arvien jaunus mērķus un tos arī sasniegt! Novēlam Jums saglabāt labas atmiņas par skolu un skolotājiem! Lai Jums nekad neizzūd dzīvesprieks un enerģija! Veiksmi eksāmenos!

Sagatavoja: 12.d klases audzinātāja Oksana Staņeviča