DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Valentīna diena kopā ar Sirsniņdraugu

Šogad Draudzības dienu mēs atzīmējām ar īpašu pasākumu audzēkņiem (Stāvā iela 41).  Mūsu svētku viesis bija Sirsniņdraugs, kas padarīja šo dienu vēl īpašāku.

Pasākums sākās ar pārsteigumu un ciemiņa sagaidīšanu. Bērni bija sajūsmināti un izrādīja patiesas emocijas, kad Sirsniņdraugs sveicināja viņus,  ejot apkārt iestādei. Tad mazos ķiparus aicināja zālē, kas bija rotāta ar baloniem un tematiskiem dekoriem, atspoguļojot mīlestību un draudzību. Sirsniņdraugs uzsāka savu uzstāšanos, atskaņojot dziesmas, kas bija piemērotas katrai vecuma grupai. Dziesmu un mūzikas izpildījumi ne tikai iedvesmoja bērnus, bet arī mudināja viņus piedalīties dejās un rotaļās.

Tālāk sekoja fotosesija, kurā bērni varēja iemūžināt savus smaidus un priecīgos mirkļus kopā ar skolotājiem, draugiem un Sirsniņdraugu. Bērnudārza albumos šīs bildes būs skaists atgādinājums par šo sirsnīgo notikumu.

Pasākums ar Sirsniņdraugu bija ļoti aizraujošs. Tas bija laiks, pavadīts ar draugiem un piepildīts ar mīlestību, dziesmām, dejām un fotogrāfijām, kas atstās maziem audzēkņiem neaizmirstamas atmiņas.

Sirsniņdrauga lomā iejutās un informāciju sagatavoja

pirmsskolas izglītības skolotāja Marina Bonka