DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Erasmus dienas 2023

ES Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA 2) Maza mēroga partnerības projekta skolu izglītības sektora  projekts “ROAD TO GREEN FUTURE” (“Ceļš uz zaļo nākotni”) Nr. 2022-1-LV01-KA210-SCH-000082391.

 

No 9. līdz 14. oktobrim visā Eiropā un ārpus tās notika Erasmus dienas 2023. Šī pasākuma galvenais mērķis bija popularizēt Eiropas vērtības – brīvību, solidaritāti, demokrātiju, mieru, cilvēka cieņu un mobilitāšu ieguvumus Erasmus+ projektu realizēšanas laikā.

Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas pedagogu komanda piedalījās Eiropas mēroga iniciatīvā (#ErasmusDays), organizējot tikšanos ar pedagogiem un sabiedrības pārstāvjiem, lai kopīgi noskatītos video un prezentāciju par īstenoto Eiropas Savienības Erasmus+ programmas PamattdarbībasNr.2 (K2) skolu apmaiņas partnerību projektu  „Ceļā uz zaļo nākotni” mobilitāti Spānijā un apspriestu jautājumus par ES prioritātēm vides un klimata pārmaiņu apkarošanas jomā, Eiropas kopīgajām vērtībām un civilo līdzdalību.

Video un prezentācija ir pieejami skolas vietnē, WhatsApp grupā  (sadarbības partneriem no Turcijas, Itālijas un Spānijas) un projekta tīmekļa vietnē. 

@ErasmusPlusLV

Sagatavoja: projekta koordinatore Olga Dukšinska