DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Izlaiduma vakars 12.kl.

Karsta vasaras diena, taču tik īpaša. 2023.gada 21. jūnijā Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas aktu zālē notika svinīgs pasākums “Izlaiduma vakars” 12.a klases skolēniem. 12 skolas gados viņi veica garu ceļu, kurā krāja zināšanas, slīpēja savas prasmes, mēģināja ko jaunu, šaubījās un uzdrīkstējās. Un ir pienācis laiks izplest spārnus un doties lielajā dzīves piedzīvojumā.

Pasākuma laikā absolventi saņēma novēlējumu tālākajām gaitām, kā arī pateicības par sasniegumiem mācībās, olimpiādēs, konkursos un sporta sacensībās, par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē. Absolventus, pedagogus un pasākuma viesus uzrunāja skolas direktore, novēlot mērķtiecīgumu, pareizās izvēles un panākumus turpmākajās gaitās. Savus audzēkņus sveica klases audzinātāja, novēlot atrast tieši savu ceļu dzīvē un sekot saviem sapņiem, kas vienmēr vedīs pareizajā virzienā. Zālē skanēja sirsnīgi pateicības vārdi skolai, tās vadībai un skolotājiem, ko izteica skolēnu vecāki. Atvadoties no skolas, absolventi izteica sirsnīgu pateicību skolotājiem un vadībai par viņos ieguldīto darbu, pacietību un sapratni, vecākiem par to, ka tie vienmēr ir bijuši blakus un atbalstīja. Viņi dāvāja klātesošiem skaistu dziesmu un valsi.

Mīļie absolventi! Jūsu priekšā paveras pilnīgi jauns ceļš. Kāds tas būs: līkumots vai taisns, ērkšķains vai ziediem nokaisīts, gandrīz pilnībā atkarīgs no jums. Un nedaudz veiksmes. Kā teica P.Brauna: “Lai vienmēr pasaulē būtu kaut kas, ko gribat iemācīties, ko vēlaties darīt, kāda vieta, kur vēlaties nonākt, cilvēks, kuru gribat satikt!”

Laimīgu ceļu lielajā dzīves piedzīvojumā! Lai jums viss izdodas!

Sagatavoja 12.a klases audzinātāja A.Anufrijeva