DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Izlaidums pirmsskolā 2023

Šī gada 25. maijā Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas pirmsskolā (Stāvā iela 41) beidzot klāt bija lieli, ilgi gaidīti svētki – izlaidums mūsu gudrajiem, mīļajiem, nepacietīgajiem, laimīgajiem bērniem.

Zālē pulcējās daudz viesu, kuru sejās bija pamanāms saviļņojums, smaids un arī kāda prieka asara, kad, skanot skaistai dziesmai, zālē lepni, satraukti un laimīgi svinīgi ienāca izlaiduma bērni. Svētku lentītes un sacirtoti matiņi, džentlmeniska nostāja, ziedu smarža un krāsaini baloni – tas viss deva iespēju vēlreiz iejusties skaistajā zelta dzīves laikā, ko visi saucam par bērnību. Šī bija neaizmirstama un skaista svētku diena arī vecākiem un visam pirmsskolas darbinieku kolektīvam.

Vēlam mūsu absolventiem: lai skolā vienmēr labi klātos, lai būtu mīļas skolotājas, lai paši būtu veseli un gudri, lai būtu daudz draugu un katru dienu kaut kas jauns, ko uzzināt. Lai tālāk dzīvē līdzi paņemtu pīlādžkoka ziedu baltumu un sārto ogu neatlaidību un spītu. Bet vecākiem ikdienas steigā biežāk paņemt savu mazuli klēpī, samīļot un neaizmirst pateikt, cik ļoti Jūs mīlat savus bērnus un cik ļoti Jūs lepojaties ar savu bērnu panākumiem.

Pirmsskolā katra diena ir pilna pārsteigumiem, un arī šajā svētku dienā bērni bija sagatavojuši viesiem koncertu, kurā viņi pastāstīja par to, kāda bija ikdiena bērnudārzā, kā viņi atpūtās, priecājās, draiskojās un cik ļoti, ļoti nu viņi vēlas iet uz skolu. Kā lielu pārsteigumu izlaiduma bērni ar lepnumu nodejoja savā mūžā pirmo valsi. Nobeigumā visi kopā devās pagalmā, lai palaistu debesīs  gaisa balonus ar bērnu nākotnes sapņiem un vēlēšanos.

Lai bērniem pirmsskolā pavadītais laiks paliek atmiņā kā skaists bērnības piedzīvojums, bet vecākiem novēlam, lai nekad nepietrūkst izturības un mīlestības, mazos ciparu un burtu gariņus lolojot!

Paldies visiem pirmsskolas darbiniekiem par sirsnību, mīļumu un kopīgo veikumu šajā mācību gadā! Paldies vecākiem par labajiem vārdiem, atbalstu un sadarbību!

Visiem vēlam jauku, raibu un piedzīvojumiem bagātu vasaru!

Informāciju sagatavoja pirmsskolas izglītības metodiķe Anita Verbicka