DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Rosīgs darbs skolā

Neparasta situācija ar Covid-19 un attālinātās mācības ir ieviesušas izmaiņas katrā mūsu dzīves jomā. Īpaši lielas tās ir izglītības iestāžu darbā.

Kas šajā laikā notiek Daugavpils 16. vidusskolā? Vai mācību kabinetos un gaiteņos valda klusums? Nē! Skolotāji gatavo mācību materiālus un vada tiešsaistes stundas, savukārt tehniskie darbinieki uzlabo mācību vidi, veicot remontdarbus. 2021.gada janvārī tika pabeigta viena kabineta renovācija, kuras gaitu var redzēt fotogrāfijās.

Skolas tehniskie darbinieki visus darbus veic pašu spēkiem. Droši var pateikt, ka viņiem ir “zelta rokas”, jo viņi prot visu, sākot ar apmetēja un krāsotāja darbu un beidzot ar apgaismojuma instalāciju un dekoratīvo elementu izveidi. Skolas ēka ir ļoti liela, tāpēc te vienmēr ir kāds objekts, kas prasa vērīga un prasmīga meistara uzmanību. Pieskrūvēt, pārkrāsot, piestiprināt, nomainīt… Šo darbību rindu var turpināt bezgalīgi. Un tam visam ir viens mērķis – nodrošināt mūsu skolēniem skaisto, drošo un mūsdienīgo mācību vidi.

Pēc karantīnas skolēni atgriezīsies skolā, kurā ir renovēti un mūsdienīgi aprīkoti vairāki mācību kabineti.

Sagatavoja Irina Grodze