DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Erasmus dienas 2020

No 15.-17.oktobrim visā Eiropā un ārpus tās notiek Erasmus dienas 2020, kuru galvenā ideja ir runāt par Eiropas vērtībām, mobilitātes ieguvumiem un Erasmus+ projektu rezultātiem.
Daugavpils 16.vidusskola piedalās Eiropas mēroga iniciatīvā „Erasmus dienas”, organizējot sādus pasākumus:

  • Video-prezentācija par īstenotām Eiropas Savienības Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.1 (KA1) skolu sektora projekta “Skolas izglītības kvalitātes paaugstināšana un pedagogu labā prakse skolēnu caurviju kompetenču attīstībā” un Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu apmaiņas partnerību projektu “Kā saskarsme sociālajos tīklos ietekmē mūs?”, “Mācīties vienam no otra — veidot nākotni” aktivitātēm skolas foajē, facebook mājaslapā.
  • Tiešsaistes aptauja «Uzņēmēja personība» ES Erasmus+ programmas (KA2) skolu apmaiņas partnerību projekta “Mācīties vienam no otra — veidot nākotni” 11.klases skolēniem. Tā palīdzētu identificēt īpašības, kas nepieciešamas profesionālajai dzīvei.
  • Video-konference ar skolu apmaiņas partnerību projekta “Mācīties vienam no otra — veidot nākotni” koordinatoriem, lai sasveicinātos Erasmus dienā, apspriestu projekta aktivitātes vietējā līmenī.
  • Publikācijas eTwinning platformā par Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) skolu apmaiņas partnerību projektiem.
    Sagatavoja Daugavpils 16.vidusskolas projekta koordinatore Jeļena Sardiko