DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Zinību diena

2020.gada 1.septembris. Šogad mēs visi – skolotāji, skolēni un vecāki – gaidījām šo dienu ar īpašām izjūtām. Skolotāji un vecāki gatavojās neparastam mācību gadam, skolēni gaidīja tikšanos ar skolotājiem un klasesbiedriem. “Sveika skola, mana dzimtā 16.vidusskola’’ varēja dzirdēt klasēs, gaiteņos un skolas pagalmā.

Šī diena ir visgaidītākā pirmklasniekiem, kuri pirmo reizi pārkāpa skolas slieksni. Viņi iesoļoja pilnīgi citā dzīvē, nostājoties uz gara un interesanta zinību ceļa. Pirmā rudens diena ir neparasta arī divpadsmitklasniekiem. Viena no tām, kuras skolēna mūžā var būt tikai 12 reizes. Sākās pēdējais skolas rudens mūsu divpadsmitās klases skolēniem.

Skolas pagalmā notika svinīgais pasākums 1.,9., 10. un 12. klašu skolēniem un viņu vecākiem. Klātesošos  apsveica skolas direktore O. Dukšinska. Direktore īpaši uzrunāja pirmklasniekus, novēlot viņiem izturību, savukārt vidusskolēniem novēlēja atrast savu ceļu lielajā dzīvē. Daugavpils Jēzus Sirds draudzes prāvests Andris Ševels deva svētību un novēlēja, lai nākamais mācību gads būtu interesants un veiksmīgs.

2.-8.un 11.klašu skolēnus sagaidīja  klašu audzinātāji kabinetos. Kāds būs jaunais mācību gads, lielā mērā atkarīgs no mums katra. Sākoties jaunajam darba cēlienam, skolēniem gribas novēlēt sirdīs saglabāt vasaras saules siltumu, mācību gada sākuma līksmību, zināšanu kāri, darba prieku un atsaucību visa mācību gada garumā! Skolas pedagogiem un skolēnu vecākiem novēlam pacietību, izturību, sapratni un atbalstu, palīdzot bērniem kāpt grūtajā, taču skaistajā zinību kalnā!

Lai jauniem atklājumiem, panākumiem un jaunieguvumiem bagāts 2020./2021.m.g.! Sveiciens visiem skolas audzēkņiem, viņu vecākiem, skolotājiem un skolas darbiniekiem!

 

Skolas avīzes redakcija