DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Sveiciens skolēniem, skolotājiem un vecākiem Zinību dienā!

-Vai jūs zināt, kādas puķes
Rudenī visskaistākās?
Ja jūs zināt, ļoti lūdzu,
Vārdā nosauciet man tās!
-Bet es zinu! Tētis teica:
Skaistākās tās puķes šķiet,
Kuras pirmā skolas dienā
Skolas bērniem rokās zied!
                                   /J.Osmanis/

Ar krāsu burvību, krāšņajiem asteru, dāliju, gladiolu un mārtiņrožu ziediem ir klāt rudens. Skola plaši atver durvis zinātkāriem skolēniem, atbalstošiem vecākiem un viediem skolotājiem. Sākas jauns mācīšanās posms, kurā var gūt jaunas zināšanas, sasniegumus un kurā plaukst jaunas cerības. 2.septembrī Daugavpils 16.vidusskolā notika Zinību dienai veltīts svinīgais pasākums un klases stundas.

Direktore Olga Dukšinska savā uzrunā novēlēja katram skolēnam būt gatavam praktiski darboties, ar prieku mācīties  visus mācību priekšmetus, pelnīt labas atzīmes un gūt panākumus jaunajā mācību gadā. Vecākiem direktores kundze novēlēja vienmēr būt pacietīgiem un  atbalstīt savus bērnus.

Kā katru gadu šajā bērniem tik nozīmīgajā dienā Daugavpils Jēzus Sirds draudzes prāvests Andris Ševels deva svētību mums visiem.

Šī diena ir īpaša pirmklasniekiem, kuri iesoļo pilnīgi citā dzīvē, kas paver durvis jauno iespēju un atklājumu pasaulē. Viņiem tā ir pirmā skolas zvana diena. Mūsu pilsētas dome katram pirmklasniekam pasniedza dāvanu kartes ar Silver Screen kinoteātra apmeklējumu.

Visus klātesošos ar jauku dziesmu priecēja skolas vokālais ansamblis “Mazie blēņdari” (vad. Lilija Grakova).

Novēlam skolotājiem, lai mācību gada ikdiena sniedz gandarījumu par jūsu skolēnu panākumiem! Skolēniem novēlam šajā mācību gadā apgūt jaunas prasmes un iemaņas, atklāt jaunus brīnumus, atrast jaunus draugus un ieraudzīt, cik skaista, daudzveidīga un interesanta ir pasaule mums apkārt! Lai vecākiem pietiek dzīves gudrības un iespēju priecāties līdzi bērniem un sniegt visu nepieciešamo atbalstu, lai tie varētu sekmīgi mācīties un pilnvērtīgi attīstīties!

Veiksmīgu un zināšanām bagātu jauno mācību gadu!

Sagatavoja skolas avīzes redakcija