DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

ZZ Čempionāta pusfināls

20.aprīlī Daugavpils centrālajā parkā tika atklāti ZZ Čempionāta svētki, kas radošās un sportiskās aktivitātēs aicināja piedalīties sacensību dalībniekus – Latgales reģiona pusfinālistus.  ZZ Čempionāts ir lielākās Latvijā skolēnu sporta un prāta spēles, draudzīgas sacensības radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos.

Šogad 6.-9. klašu grupā no mūsu pilsētas pusfinālā nokļuva tikai 6 skolas, tai skaitā arī mūsu skolas 8.a un 8.b klases skolēni.

Lai piedalītos pusfinālā, bija jāreģistrējas ZZ mājaslapā, jāizveido klases profils ar GIF formāta video, jāsagatavo neparasts komandas karogs, kas kļūtu par mūsu simbolu, jāizveido vienots komandas vizuālais izskats, jāizdomā sauklis.

Par 8.a klases talismanu kļuva Vilks Daņila, bet 8.b talismans — gudrā žurka Tomi.

Mēs pilnā gatavībā uzsākām šo jautro stafeti kopā ar vēl 21 komandu no visas Latvijas. Bija jāiziet uzdevumi 7 zonās. Todien tika pārbaudīta un pierādīta mūsu klašu vienotība, veiklība  un prasme strādāt komandā.

Neskatoties uz aktīvo gatavošanos, lielisku fizisko formu, nevienai no mūsu klasēm neizdevās iekļūt finālā, taču tik un tā mēs izdzīvojām jauku, piedzīvojumiem pilnu un neaizmirstamu dienu!

Mēs noteikti mēģināsim vēlreiz un  aicinām arī jūs nākamgad piedalīties ZZ Čempionātā!

Paldies 8.a klases audzinātājai Svetlanai Rudjko un 8.b klases audzinātājai Lilijai Grakovai par sniegto atbalstu!

8.a un 8.b klases skolēni