DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Komanda „YES!16.” izcīnīja 3. vietu JAK Skolas līgas ceturtdaļfinālā

Aprīļa beigās notika kārtējā JAK Skolas līgas spēle. Ceturtdaļfināla spēles notika divas dienas. Tajās piedalījās 10 komandas no Rīgas, Ventspils, Liepājas un Daugavpils. Baltijas Starptautiskās akadēmijas aktu zāle bija pilna. Skatītāji atbalstīja jaunos JAK spēlētājus ar aplausiem un smiekliem.

Dalībniekiem bija jāsagatavo 2 konkursi: tradicionālo „Sasveicināšanos” un „Mājas uzdevumu” (mūsdienīgu pasaku). Trešais konkurss – improvizācija (jāizdomā smieklīgs un asprātīgs komentārs fotogrāfijām).

Mūsu pilsētu pārstāvēja Daugavpils 16.vidusskolas komanda. Spēle noritēja saspringti. Pēc konkursa „Sasveicināšanās” Daugavpils komanda bija otrā, bet pēc „Mājas uzdevuma” 2. vietā izvirzījās Rīgas skolu izlase un mēs palikām trešie.

Jāatzīmē, ka mūsu komandai dalībnieku slimības dēļ bija jāspēlē nepilnā sastāvā (arī bez vokālistes). Tāpēc iegūtā 3. vieta ir īsta uzvara. Ceram, ka nākamās spēles noritēs labvēlīgākos apstākļos, kaut arī sacensties ar rīdziniekiem ir ļoti grūti, jo viņi, pirmkārt, ir vecāki un, otrkārt, spēlē mājās, kur arī sienas palīdz. Toties komanda „YES!16.” pilda galveno uzdevumu – jau ilgāku laiku pozitīvi reklamē gan Daugavpili, gan savu skolu.

Malači, spēlētāji!

Informāciju sagatavoja komandas vadītāja S.Rudjko