DAUGAVPILS DRAUDZĪGĀ AICINĀJUMA VIDUSSKOLA

Jauniešu reģistrācija darbam vasarā

Atgādinām, ka jau nākošnedēļ 27.februārī plkst. 11.00 notiks elektroniskā reģistrācija jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem uz darbu 2016.gada vasaras periodā. Jaunatnes departamenta mājas lapā

https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/darbs reģistrēties būs iespējams līdz 10. martam.

Jau iepriekš būs pieejama pieteikuma anketa ar kuru Jūs varēsiet iepazīties pirms reģistrācijas sākumam. Reģistrācijas dienā obligāti ir jāatjauno mājas lapa, lai lejā zem veidlapas paradītos poga SŪTĪT, ja Jūs to neizdarīsiet tad šī poga neparādīsies, un jums nebūs iespējas nosūtīt savu pieteikumu.

Informācija, kas jāzina aizpildot pieteikumu:
1. Reģistrācija ir pieejama tikai jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī;
2. Programmas dalībnieku vecumam uz 1.jūniju ir jābūt ne mazāk kā 15 gadi un ne vairāk kā 19 gadi. Gadījumā, ja Jūs esat vecāks vai jaunāks, tad elektroniska reģistrācija Jums nebūs pieejama.
3. Īpašu uzmanību jāpievērš personīgās informācijas datu aizpildīšanā (vārds, uzvārds, personas kods). Ja tiks pieļautas kļūdas, Jūsu pieteikums tiks noraidīts.

Tiem jauniešiem, kuriem nebūs iespējas reģistrēties elektroniski, 5. martā no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.00, kā arī no 7. marta līdz 10. martam Jaunatnes departamenta darba laikā būs piedāvāta iespēja reģistrēties klātienē, kas notiks Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta telpās (Saules iela 5a)